onsdag 29 oktober 2014

Välkommen!


Hej och välkommen till Marias skolblogg!

Jag heter Maria Ubrig och arbetar som biträdande rektor på Hammarbyskolan sedan augusti i år. Innan jag började här arbetade jag på Kungsholmens Grundskola både som lärare och skolledare i ca 15 år. 
 
Mitt ansvarsområde på Hammarbyskolan kommer att bli högstadiet, men i år kommer jag ägna mig åt årskurs 4-6 på både Norra och Södra. Jag har träffat många nyfikna, kloka och härliga elever sedan jag började här på skolan.

I augusti 2015 ska högstadiet på Hammarbyskolan Södra öppna i nyrenoverade lokaler. Första året kommer det att bara vara 7:or eftersom vi startar ett nytt högstadium. Det kommer att bli en rolig och utmanande uppgift att forma ett högstadium där eleverna ska få med sig bra kunskaper inför fortsatta gymnasiestudier. De ska också känna sig trygga och trivas, där kommer jag redan nu börja prata med eleverna om vad de anser vara en trygg och trivsam skola. För de har redan nu en bra skola och den ska vara minst lika bra hela skoltiden till årskurs 9.
 
Här i bloggen kommer ni kunna följa renoveringen i ord och bild men jag tänker också skriva om annat som är intressant, roligt och viktigt i skolan.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar